29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni Kaymakamımız Sayın Uğur KAPAR ile Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN'in öğrencileri ve halkı selamlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hayati DUMAN tarafından okundu. Tören, Kaymakamımız Sayın Uğur KAPAR'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından folklor ve jimnastik gösterileri sahneledi. Gösterilerden sonra öğrenciler Kaymakamımız Uğur KAPAR ile Başkan ŞAHİN'e Türk Bayrağı takdim etti. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini ifade eden şiirlerin okunmasından sonra; şiir, resim ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakamımız Sayın Uğur KAPAR, Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, MYO Müdürü Liyaddin YEŞİLKAYA tarafından verildi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları geçit töreni ile sona erdi.

30.10.2019 436

30-10-201930-10-201930-10-201930-10-2019