Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Vefatının 81. Yıl Dönümünde Törenlerle Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81.yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde okulumuz tarafından hazırlanan  anma programı Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulmasıyla başlarken, saatler 09.05'i gösterdiğinde sirenler çaldı. İki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Anma programı İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans salonunda devam etti. Cumhurbaşkanlığı mesajının okunmasının ardından, Okul  Müdürümüz Mehmet Akif TOPALOĞLU tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirler okunurken, gösteriler sahnelendi. Atatürk'ü anlatan sinevizyon gösterisinin ardından ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Kaymakamımız Sayın Uğur KAPAR ve protokol üyeleri tarafından veridi. Programa Kaymakamımız Sayın Uğur KAPAR, Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, İlçe Cumhuriyet Savcısı Hikmet Şakir BAYINDIR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Turgut KARAKIŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Siyasi Parti ilçe başkanları, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

11.11.2019 360

11-11-201911-11-201911-11-201911-11-201911-11-201911-11-2019