"Learn Mind Games With Fun" eTWİNNİNG Projemiz Başlamıştır.

Akıl ve Zeka oyunlarının faydaları:

• Zekayı aktif tutarak öğrenmeyi kolaylaştırır.
  • Planlı hareket etme becerisi kazandırır.
  • Öngörüyü güçlendirir.
  • Yeni yetenekler edinmeyi sağlar.
  • Unutkanlığa iyi gelir.
  • Konsantrasyonu yükseltir.
  • Çözüm üretme ve çok yönlü düşünme yeteneğini geliştirir. (https://yasamboyuegitim.com)

24.03.2022 546

Mind and Intelligence games are based on the principle of "Learning while having fun", which opens the mind and facilitates learning. We want our students to develop their logical thinking, reasoning, questioning skills. With our project, we will have fun and learn by playing with our family and friends wherever we want. With our games, we aim to improve the thinking skills of our students by keeping their intelligence fresh, gaining a different perspective on events, revealing their creativity. We plan to make our lessons fun, ensure digital media literacy with mind and intelligence games, Web2.0 tools, and digital games

Zihin ve Zeka oyunları, zihni açan ve öğrenmeyi kolaylaştıran "Eğlenirken öğrenme" ilkesine dayanmaktadır. Öğrencilerimizin mantıksal düşünme, akıl yürütme, sorgulama becerilerini geliştirmelerini istiyoruz. Projemiz ile istediğimiz yerde ailemiz ve arkadaşlarımızla oynayarak eğlenecek ve öğreneceğiz. Oyunlarımızla öğrencilerimizin zekalarını taze tutarak, olaylara farklı bir bakış açısı kazandırarak, yaratıcılıklarını ortaya çıkararak düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Derslerimizi eğlenceli hale getirmeyi, akıl ve zeka oyunları, Web2.0 araçları ve dijital oyunlarla dijital medya okuryazarlığı sağlamayı planlıyoruz.

Projede Yer Alan Öğretmen : İnci ÖZER KARAKUŞ

09-03-202224-03-2022