Okulumuzda Tübitak Bilim Söyleşileri Kapsamında

Okulumuzda Tübitak Bilim Söyleşileri Kapsamında "İlkokul Çağındaki Çocuklarda Sağlıklı Beslenme ve Obezite" Konferansı verildi.

Öğrencilerimize, "İlkokul Çağındaki Çocuklarda Sağlıklı Beslenme ve Obozite" konulu konferans Uşak Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Ayşe ÖZDEMİR tarafından verildi..

16.05.2022 276

Günümüzün önemli problemlerinden biri olan, olmaya da hızla devam eden sağlıksız beslenme ve obezite konusunda okulumuz  öğrencilerine  sunum yapan Dr. Ayşe ÖZDEMİR,  yapmış olduğu söyleşi sonucunda sağlıklı beslenme ve obeziteden korunma konusunda öğrencilerde duyarlılık oluşturmuştur. Ayşe ÖZDEMİR  gibi bilim insanlarının, Öğrenciler ile buluşmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Okul Müdürümüz Mehmet Akif TOPALOĞLU, programın sonunda konuşmacıya katılımlarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti. Bu tür Projelerin varlığının, okullarda yapılan eğitimleri daha nitelikli ve destekleyici hale getirdiğini ifade eden Okul Müdürümüz TOPALOĞLU, Projenin gerçekleşmesinde kendilerine yer sağlayan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet SAV'a, öğrencilerin konferans salonuna gelip gitmelerinde ulaşım hizmeti veren İscehisar Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN'e ve Belediye Otobüs İşletmesi Müdürlüğüne teşekkür ettiğini dile getirdi.

16-05-202216-05-202216-05-202216-05-202216-05-202216-05-202216-05-2022