Mehmet Akif TOPALOĞLU - Okul Müdürü

Konya İli Altınekin İlçesinde 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. İlk-Orta ve Lise Eğitimini Altınekin İlçesinde tamamlamıştır. 2005 yılında Gazi Üniversitesi, Kırşehir Eğitim Fakültesi, İlköğretim Bölümünü kazanmış, mezun olduğu 2005 yılında Muş İli, Malazgirt İlçesi, Aktuzla Köyü´ndeki Aktuzla  İlkokulu´na atanmıştır. 2005 -2014 yılları arasında bu Okulda Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yapmıştır.2014 yılında Afyonkarahisar İli Çobanlar İlçesi Akkoyunlu İlkokuluna tayini çıkmış lakin bu okulda hiç çalışmadan eş özrü tayini ile İscehisar İlçesi´ndeki Cevizli İlkokulu´na atanmıştır. Cevizli İlkokulu´nda da 3 yıl Müdür Vekilliği yapmıştır. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı başında İscehisar Karamehmet İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.