İscehisar Karamehmet İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız.

Başarılar: İlçe düzeyinde yapılan sportif, kültürel ve sanatsal yarışmalarda Okulumuzun dereceleri bulunmaktadır.

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: BELEDİYE ARAÇLARI HAREKET YERLERİ İLÇEDE BELEDİYE BİNASI ÖNÜ İLDE PARK AFYON AVM ÖNÜ
Sportif Etkinlikler: İlçe düzeyinde yapılan tüm sportif yarışmalara katılım sağlanmakta. Okul İçi sportif turnuvalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BEYAZ BAYRAK BESLENME DOSTU OKUL AİLEMLE OKUYORUM ATIK PİL DEĞERLER HAREKETİ OKULUM TEMİZ

WEB - https://karamehmetio.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mah. 160. Sok. No1/1 İscehisar/AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Esentepe Mahallesi İSCEHİSAR/AFYONKARAHİSAR

Adres - Esentepe Mah. 160. Sok. No1/1 İscehisar/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım İlçemiz Afyonkarahisar´a yakın olduğu için ulaşım problemi yoktur. Afyonkarahisar merkezden PARK AFYON AVM önünden her yarım saatte bir belediye aracı hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde bulunan Esentepe Mahallesinde yer almaktadır. Afyonkarahisar İl Merkezine 25 km. mesafededir.