KARAMEHMET İLKOKULU

19.09.2017 727

KARAMEHMET İLKOKULU

İlçemizin Hayırsever İşadamlarından Remzi ÖZCAN tarafından babası Mehmet ÖZCAN (KARAMEHMET) adına 12 derslikli olarak yaptırılan okulumuz 31/10/2016 tarihinde 1-2-3 ve 4. sınıfta toplam  67 öğrenciyle  Eğitim-Öğretime başlamıştır. Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı başında Okul Öncesi sınıfı açma kararı almasıyla 28 öğrenci Okulumuz Okul Öncesi kesin kaydına alınmış ve öğrenci sayımız ara sınıflara da nakiller alarak artmış ve  114e çıkmıştır. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılındaki öğrenci sayımız 141´e ulaşmıştır. Okul Öncesi sınıfımızın laminant parke,lavabo tezgahı, halı ve birtakım dolap ihtiyaçları da Okul-aile birliğimizin onursal üyesi değerli hayırseverimiz Remzi ÖZCAN ve kardeşi Cihat ÖZCAN´ın girişimleri ile giderilmiştir.  Kayıt Bölgemiz Esentepe Mahallesinin büyük bir bölümü ile Medrese, Çukur ve Kavak Mahallelerinin bazı bölümlerinden oluşmaktadır. Karamehmet İlkokulu ailesi olarak "Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmayı" vizyon olarak alan okulumuzun en kısa sürede İlçe Eğitimine en üst seviyede katkıda bulunacağına inanmaktayız.